Wat?

Arjan Welschot Architectuur is een architectenbureau met veel ervaring dat werkt voor allerlei opdrachtgevers aan allerlei projecten.

Voor zowel particulieren als professionals ontwerpen wij nieuwbouw, verbouwing, renovaties en herbestemming van woningen, kantoren, scholen, clubhuizen, sportgebouwen en nog veel meer.

Groot of klein, alles is mogelijk als u zich openstelt voor verfrissende ideĆ«en en u de ambitie heeft er iets bijzonders van te maken . Het begint met uw vraag of idee goed te onderzoeken en te komen tot slimme schetsvoorstellen. Wij gaan voor sterke eigentijdse ontwerpen met grote ruimtelijkheid en mooie materialisatie die dicht bij de essentie van uw vraag blijven. Uiteindelijk resulteert dit in tekeningen van het ontwerp die door iemand anders gebouwd kunnen worden, zij zijn "slechts" het resultaat van het proces.

Continu zijn wij ons bewust van het feit dat wij iets ontwerpen voor iemand anders, dat het wordt betaald door iemand anders en ook nog eens door iemand anders wordt gemaakt. Dit is een complexe situatie en wij zullen niet ontkennen dat bouwen intensief is, teleurstellingen met zich mee kan brengen maar vooral kan leiden tot verrijking van uw leven.

Wij zijn ontzettend nuchter, verrassend creatief en beheersen ons vak tot in de puntjes. Altijd staan de wensen en budget van de opdrachtgever centraal om tot een super resultaat te komen.

Ons doel is altijd om met onze expertise het resultaat naar een hoger niveau te brengen dan uzelf had verwacht. Daar zijn we architecten voor! Anders kunt u net zo goed naar een tekenbureau gaan of direct een aannemer inschakelen. Maar dan krijgt u geen resultaat dat door een kritisch proces alleen maar beter is geworden.

Indien u plannen heeft kunt u ons het beste vanaf het allereerste begin erbij betrekken. Samen verkennen we de mogelijkheden en houden we de wensen kritisch tegen het licht.

Ook wijzen wij u op zaken waar u soms niet bij stil staat en laten u anders tegen de mogelijkheden aankijken.

Een eerste gesprek is altijd vrijblijvend!