Uitbreiding Clubhuizen Rozenoord

Het bestaande gebouw is opgebouwd uit twee gedeeltes voor de voetbalverenigingen S.V. M.O.C. '17 en BVV '63. De opgave was algemene bouwkundige en installatietechnische renovatie, verbetering van de uitstraling en uitbreiding van facilitaire ruimten.

Concept is het verbeteren van de uitstraling door ingrepen op strategische plaatsen in terughoudende vormgeving. Het clubhuis van BVV í63 krijgt een nieuwe entree met luifel die is ontworpen op de richting van het hoofdveld. Het clubhuis van s.v. M.O.C. '17 krijgt een nieuwe entree die de uitstraling en visuele relatie aan de Olympialaan verbetert. Ook wordt het clubhuis uitgebreid met een nieuwe bestuurskamer, jeugdhonk en materiaalopslag.

In combinatie met nieuwe technische installaties, verbeteren van de isolatiewaarden en nieuwe interieurs voldoen de Clubhuizen weer aan de eisen van deze tijd.